Wij blijven met videobellen bereikbaar en staan ook in deze bijzondere tijd voor je klaar!

 In Uncategorized

Ongetwijfeld zet jij ook je beste beentje voor om de uitdagingen van de bijna lock-down met creativiteit en flexibiliteit aan te pakken. Hoe voelbaar de gevolgen zijn is niet voor iedereen gelijk, maar dat de huidige ontwikkelingen impact hebben op je persoonlijke financiën is goed voorstelbaar.

Ben je bestand tegen de bewegingen op de beurs? Blijft je inkomen in stand, je hypotheek betaalbaar en heb je voldoende buffers om op terug te vallen? Welke maatregelen kan je treffen om deze bijzondere tijd zo goed mogelijk door te komen?

Heel begrijpelijk als dergelijke vragen je bezighouden, maar misschien niet nodig dat ze je wakker houden. Een duidelijk beeld van hoe je ervoor staat kan eraan bijdragen dat je op tijd bijstuurt en maatregelen treft. En vermoedelijk geldt: hoe eerder je handelt hoe beter.

Blijf dus niet rondlopen met je vragen maar kom in actie. Je gedachten met iemand delen kan een goede eerste stap zijn. Heb je behoefte om even vrijblijvend te klankborden, stuur mij dan gerust een direct message of whats app. Een telefoon- of ‘zoom’ afspraak is snel gemaakt. Ik denk graag met je mee!

Irma van Delden-Komdeur is financieel planner bij Komdeur Personal Finance.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search