Wij zitten er voortaan heerlijk warmpjes bij

 In Uncategorized

Muur-, vloer- én dakisolatie! Alles hebben we deze maand laten aanbrengen. Toegegeven, ik zag best een beetje op tegen het hele gebeuren, maar we troffen een fantastische uitvoerder, het ging supersnel en alles werd keurig uitgevoerd. Zo blij dat we het nu hebben gedaan. Laat de winter maar komen.

Al jaren hadden we het erover om ons huis te laten isoleren, maar steeds weer werden we afgeschrikt door rampverhalen die we erover op televisie zagen. Bovendien bleek het feit dat de gevel van ons huis geschilderd is ten aanzien van muurisolatie ook een issue waardoor we toch nooit eens doorzetten.

Toen we toch eindelijk vol overtuiging besloten om door te pakken, zakte de moed ons al bijna weer in de schoenen bij de praktische keuzes waar we voor kwamen te staan. Pur, of folie, balletjes of wol.. De ene verkoper zei dit, de andere dat. En het had ook allemaal nog eens een ander prijskaartje. Maar als financieel adviseur laat ik mij ook over verduurzaming regelmatig bijspijkeren dus ook die knopen werden doorgehakt en vol vertrouwen ging de boor hier in de muur. Inmiddels zijn we erg tevreden over wat er is gedaan. En omdat we toch bezig waren, zijn we ook gelijk onze lampen maar eens gaan vervangen.

Verwachtingsvol zien we uit naar onze nieuwe energierekening. Alleen de dakisolatie al kan zorgen voor een aanzienlijke besparing en dat is niet alleen goed voor onze portemonnee maar, zeker niet minder belangrijk, ook voor het milieu. Verder voelt ons huis nog fijner en behaaglijker aan. Geen koude muren meer en overal lekker warmen voeten. En prettige bijkomstigheid, als het goed wordt aangepakt, kan er aanspraak gemaakt worden op subsidie én zijn de investeringen gelijk ook al waarde verhogend.

Gek toch dat je je bij dit soort dingen altijd afvraagt, waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Dus overweeg jij ook om je huis te verduurzamen, ik moedig je aan. Weet je niet goed waar te beginnen of vraag je je wellicht af welke mogelijkheden er zijn ten aanzien van subsidies of de financiering, laat je dan door ons bijstaan. Bel gerust of kom eens bij ons langs. Je bent van harte welkom.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search