Maak kennis met Komdeur Personal Finance

Wij zijn onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor. Dit betekent dat wij geen financiële producten verkopen. We bieden u uitsluitend kennis, ervaring en objectief advies. Wij hebben geen commerciële relaties met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Wij ontvangen op geen enkele wijze provisie of andere vorm van financiële beloning van de partijen waarmee wij samenwerken of waarnaar wij u doorverwijzen. Dat vormt de garantie voor onafhankelijk advies zonder verborgen verdienmodel of addertjes onder het gras.

Onze dienstverlening gaat vérder

Naast integraal financieel advies zijn wij gespecialiseerd in belangenbehartiging en persoonlijke ondersteuning. Wij helpen cliënten met hun dagelijkse financiële zaken wanneer zij dat zelf niet meer kunnen of willen. We vertegenwoordigen hen in het contact met overheden, banken, pensioenfondsen en andere partijen. En als lid van de Nederlandse Organisatie van Executeurs geven cliënten ons het vertrouwen om te zijner tijd hun nalatenschap in hun naam af te wikkelen.

“Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed zicht te houden op de gevolgen van financiële beslissingen”

portret6-zeer-klein

Irma van Delden-Komdeur is oprichter van Komdeur Personal Finance. Na haar studie Internationale Betrekkingen werkte zij bij zowel kleinere bureaus als grote organisaties waaronder BP en PriceWaterhouseCoopers. Daarna werd zij onverwacht verantwoordelijk voor het bedrijf van haar ouders. Na een succesvolle reorganisatie en verkoop van het bedrijf ontstond haar interesse in Financiële Planning en Estate Planning. Irma: “In deze periode heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed zicht te houden op de gevolgen van financiële beslissingen en daarbij het roer goed in handen te houden. Tegelijk zag ik dat zoveel mensen zich laten leiden door fiscaliteiten in plaats van door hun wensen. Ik vond dat dat anders moest kunnen.”

Irma besloot de leergang Financiële Planning te volgen. Ze behaalde diploma’s op het gebied van inkomen, vermogen en hypotheken en rondde de opleiding SEH erkend financieel adviseur af. Tegelijk werkte zij bij verschillende financieel adviesbureaus. Daarnaast volgde zij opleidingen op het gebied van Estate Planning en de afhandeling van nalatenschappen. Inmiddels is zij aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Executeurs.

In 2018 was het moment daar: De start van Komdeur Personal Finance. Irma’s werkwijze kenmerkt zich door oprechte belangstelling, doorvragen en persoonlijke betrokkenheid. ‘Het is mijn passie om mensen te helpen bij financiële beslissingen die belangrijk zijn voor de rest van hun leven.’

Start typing and press Enter to search