Financiële planning en advies

Elke levensfase brengt zijn eigen belangrijke keuzemomenten met zich mee. U wilt weten of u daarbij de juiste financiële beslissing neemt. Niet alleen voor nu, u wilt ook weten welke gevolgen uw keuze heeft op de lange termijn. Wij maken dit inzichtelijk en helpen u om ongewenste verrassingen te voorkomen. Dat geeft rust.

Bij ons draait het om u

Onze advisering draait niet om ingewikkelde berekeningen, maar om u. Over uw zorgen, maar vooral over uw wensen. Over uw levensstijl en uw toekomstplannen. En over de mensen om u heen voor wie u goed wilt zorgen. Wij bieden u inzicht in uw financiële situatie en geven antwoord op de vraag in hoeverre en op welke wijze uw wensen realiseerbaar zijn. We laten zien waarom het verstandig kan zijn om bij te sturen en helpen u om ongewenste verrassingen te voorkomen.

Echt onafhankelijk advies

Wij verkopen geen financiële producten en ontvangen op geen enkele wijze provisie of een andere vorm van financiële beloning van derden. Wij werken wel samen met een select aantal deskundige en betrouwbare partijen, waaronder makelaars, fiscalisten, accountants, notarissen en advocaten, echtscheidingsspecialisten, vermogensbeheerders en bemiddelaars in financiële producten. Uitsluitend als uw belang hiermee gediend is verwijzen wij u door naar een van deze partijen.

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend kennismaken

Een kennismaking met Komdeur Personal Finance is geheel vrijblijvend. Tijdens een half uur durend gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en tasten wij af op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn. Zien wij samen genoeg mogelijkheden en hebben wij u overtuigd van onze meerwaarde dan bespreken wij met u hoe wij aan onze werkzaamheden vorm zullen geven.

2. uw situatie en wensen in kaart brengen

Kiest u voor onze dienstverlening dan volgt een gesprek waarbij wij uw situatie en uw wensen in detail in kaart brengen. Tijdens dit gesprek gaan we ook verder in op de stappen die we gaan zetten om uw vraag te beantwoorden. En we bespreken welke documentatie wij graag van u ontvangen. In een opdrachtbevestiging vatten wij onze afspraken met u samen.

3. Aan het werk

Als de opgevraagde documentatie bij ons binnen is, beginnen wij met de uitvoering van de besproken werkzaamheden. Wij maken uw situatie inzichtelijk en vergelijken verschillende scenario’s. We kijken daarbij naar de keuzes die u kunt maken en de voor- en nadelen die deze met zich meebrengen. De opdracht wordt afgerond tijdens een persoonlijk gesprek waarin wij onze bevindingen in begrijpelijke bewoordingen aan u terugkoppelen. Zo bent u in staat om uw beslissingen weloverwogen te nemen. Indien gewenst helpen wij u bij de uitvoering.

4. onderhoud

Uw persoonlijke omstandigheden kunnen veranderen, maar ook (fiscale) wetgeving wijzigt regelmatig. Het is raadzaam om de vinger aan de pols te houden en periodiek een update uit te voeren. Wij hopen dat uw ervaring met ons een uitnodiging vormt voor een langdurige relatie en dat wij u regelmatig terug mogen zien.

Start typing and press Enter to search