Persoonlijke ondersteuning

Als het regelen van de dagelijkse financiën voor u een te grote last wordt. Of wanneer het steeds lastiger wordt zelf uw belangen te behartigen bij banken, verzekeraars, pensioeninstellingen en overheidsorganisaties. Dan kunt u op ons rekenen.

Hulp bij uw dagelijkse zaken

Naast inzicht en advies biedt Komdeur Personal Finance ook praktische ondersteuning bij uw financiële aangelegenheden. Vindt u deze werkzaamheden te tijdrovend of ingewikkeld? Of bent u door omstandigheden niet meer goed in staat dit zelf te verzorgen? Dan kunt u rekenen op onze ondersteuning. Bijvoorbeeld met de uitvoering van uw bankzaken, het beheer van uw vermogen of het begeleiden van uw testamenten of andere notariële aktes.

Onze ondersteuning gaat vérder

Desgewenst werken we als uw gevolmachtigde en kunnen we u volledig vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld in het contact met banken, verzekeraars of pensioeninstellingen. Maar ook in het contact met overheden, zorgverleners en zorginstellingen. Desgewenst vergezellen wij u bij afspraken. Daarnaast kunnen wij u helpen bij aanvragen in het kader van de Wet Langdurige Zorg, of een PGB. Vertelt u ons wat uw wensen zijn. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend kennismaken

Een kennismaking met Komdeur Personal Finance is geheel vrijblijvend. Tijdens een half uur durend gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en tasten wij af op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn. Zien wij samen genoeg mogelijkheden en hebben wij u overtuigd van onze meerwaarde dan bespreken wij met u hoe wij aan onze werkzaamheden vorm zullen geven.

Aan het werk

Als wij goede en heldere afspraken met u hebben gemaakt beginnen wij met de werkzaamheden. Wij helpen u eventueel om de benodigde volmachten op te stellen en onder de aandacht te brengen van de betrokken partijen. Vervolgens voeren wij de met u overeengekomen werkzaamheden naar eer en geweten voor u uit. Dat doen we op een persoonlijke, betrokken en eerlijke manier.

Verantwoording

Door de manier waarop wij onze cliënten bijstaan bouwen we een persoonlijke band op. Tegelijk realiseren wij ons elke dag dat cliënten ons een grote verantwoordelijkheid toevertrouwen. Dat vraagt naast een persoonlijke ook om een zakelijke benadering. Daarom leggen wij regelmatig verantwoording af.

Start typing and press Enter to search